U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Alle dieren hebben recht om gelukkig te zijn in de beste leefomstandigheden

Adoptie katten: 0498/489.272 (Maria)
Adoptie honden: 0492/041.471 (Myriam)

Bestellen via deze link (op de afbeelding hierboven te klikken) is ten voordele van ons asiel.

Er is steeds een overrompeling van poezen in het asiel! Poezen vragen veel verzorging, daarom doen we een dringende oproep naar mensen die een handje komen toesteken om de poezen te verzorgen: kattenbakken proper maken, de katten eten geven maar ook mee helpen om de katten minder schuw te maken door ze wat aandacht te geven en te knuffelen. Zelfs een uurtje per week is al een hele grote hulp voor ons.

Voor meer info over de poezenverzorging: 
0498/489.272

klik voor uw melding !klik voor uw melding !Dier vermist of gevonden, klik op de banner voor uw melding !

SMS 3355

Een kleine moeite nietwaar?
Misschien dat de kinderen van het gezin deze week ook wel 2 euro willen afgeven van  hun zakgeld en de ouders een smsje laten sturen?

Voor jullie een klein bedrag,  voor onze dieren 2 blikjes eten en levensnoodzakelijk omdat we geen subsidies ontvangen! We passen geen euthanasie toe en zijn daar trots op!!

Belangrijk om weten:

Het is voor ons asiel (Unco-Jerry Westerlo) en jullie  telefoonnummer wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt! Dus geen enkele reden om het niet te doen.

Meer info kan je hier vinden op de website www.steunjemee.be   (hier kan je ook een deel van jouw telefoonnummer terugvinden zodat je weet dat uw sms is toegekomen).

Opgelet: werkt uitsluitend in BELGIE

Deel ons op sociale media !

E-shop

Wil je graag een mooi geschenkje voor een verjaardag kopen, of gewoon zomaar voor jezelf? Dan vind je hier misschien iets heel leuk en ondertussen steun je ons asiel.  Handig toch? Maak je keuze en zie onderaan voor de leveringswijze en het bestelformulier. Klik op de foto naar keuze voor een groter beeld en de prijs.

Onze artikelen

Leveringswijze:

  1. Ga langs in het asiel en koop daar het gadget dat je leuk vindt.
  2. Ken je een Unco-Jerry Vrijwilliger? Vraag hem/haar het gadget voor jou mee te brengen.
  3. Opsturen via BPost: vanaf nu kan je alle aangekochte artikelen ook laten opsturen. 

Via BPost:

Wat moet je hiervoor doen?
Vul het onderstaande formulier in. Omschrijf duidelijk en nauwkeurig het door jou gewenste artikel. Na het versturen van het formulier ontvang je een email met de melding of dit artikel beschikbaar is, wat de prijs is en hoeveel er bij komt voor de verzending. Na overschrijving worden de artikelen zo snel mogelijk verzonden.

Uw betaling met mededeling : BE34 9730 8194 1590

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.