U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Alle dieren hebben recht om gelukkig te zijn in de beste leefomstandigheden

Adoptie katten: 0498/489.272 (Maria)
Adoptie honden: 0492/041.471 (Myriam)

Bestellen via deze link (op de afbeelding hierboven te klikken) is ten voordele van ons asiel.

Er is steeds een overrompeling van poezen in het asiel! Poezen vragen veel verzorging, daarom doen we een dringende oproep naar mensen die een handje komen toesteken om de poezen te verzorgen: kattenbakken proper maken, de katten eten geven maar ook mee helpen om de katten minder schuw te maken door ze wat aandacht te geven en te knuffelen. Zelfs een uurtje per week is al een hele grote hulp voor ons.

Voor meer info over de poezenverzorging: 
0498/489.272

klik voor uw melding !klik voor uw melding !Dier vermist of gevonden, klik op de banner voor uw melding !

SMS 3355

Een kleine moeite nietwaar?
Misschien dat de kinderen van het gezin deze week ook wel 2 euro willen afgeven van  hun zakgeld en de ouders een smsje laten sturen?

Voor jullie een klein bedrag,  voor onze dieren 2 blikjes eten en levensnoodzakelijk omdat we geen subsidies ontvangen! We passen geen euthanasie toe en zijn daar trots op!!

Belangrijk om weten:

Het is voor ons asiel (Unco-Jerry Westerlo) en jullie  telefoonnummer wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt! Dus geen enkele reden om het niet te doen.

Meer info kan je hier vinden op de website www.steunjemee.be   (hier kan je ook een deel van jouw telefoonnummer terugvinden zodat je weet dat uw sms is toegekomen).

Opgelet: werkt uitsluitend in BELGIE

Deel ons op sociale media !

Eten doneren

We zoeken constant dierenvoeding omdat er regelmatig nieuwe nestjes binnen komen.

Wie kan ons helpen met steunen?

Jullie mogen dit altijd binnen brengen (dan liefst eerst een belletje laten) of nog beter, bestel het rechtstreeks door op de zak eten te klikken en de bestelde goederen meteen op te laten sturen naar volgend adres:

Unco-jerry Kempen v.z.w. , de Merodedreef 137 B, 2260 Westerlo


Alvast bedankt !

 

 

Hier klikken om naar de ZooPlus webshop te gaan...Hier klikken om naar de ZooPlus webshop te gaan...

Verder zijn we ook steeds gelukkig met donaties van ander honden- en katteneten. Dit kan eveneens worden binnengebracht na een telefoontje of klik op de banner om direct naar de ZooPlus webshop te gaan en uw bestelling te plaatsen met het leveringsadres:

Unco-jerry Kempen v.z.w. , de Merodedreef 137 B, 2260 Westerlo.

Voor elke bestelling die u plaatst bij Zooplus, via de banner op onze website, ontvangt ons dierenasiel een mooie bonus.

Zooplus is voor de meeste producten immers aanzienlijk goedkoper dan zijn concurrenten, ook dierenarts-voeding en levert bestellingen vanaf 35 euro gratis bij. Let wel, Unco-Jerry Kempen v.z.w. ontvangt deze bonus enkel indien u via de banners op onze website besteld.

Het kost u niets en u helpt er onze asieldieren mee! 
Klik dus snel op deze banner en bestel.

Bedankt vanwege het Unco-Jerry team !