U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Alle dieren hebben recht om gelukkig te zijn in de beste leefomstandigheden

Adoptie katten: 0498/489.272 (Maria)
Adoptie honden: 0492/041.471 (Myriam)

Bestellen via deze link (op de afbeelding hierboven te klikken) is ten voordele van ons asiel.

Er is steeds een overrompeling van poezen in het asiel! Poezen vragen veel verzorging, daarom doen we een dringende oproep naar mensen die een handje komen toesteken om de poezen te verzorgen: kattenbakken proper maken, de katten eten geven maar ook mee helpen om de katten minder schuw te maken door ze wat aandacht te geven en te knuffelen. Zelfs een uurtje per week is al een hele grote hulp voor ons.

Voor meer info over de poezenverzorging: 
0498/489.272

klik voor uw melding !klik voor uw melding !Dier vermist of gevonden, klik op de banner voor uw melding !

SMS 3355

Een kleine moeite nietwaar?
Misschien dat de kinderen van het gezin deze week ook wel 2 euro willen afgeven van  hun zakgeld en de ouders een smsje laten sturen?

Voor jullie een klein bedrag,  voor onze dieren 2 blikjes eten en levensnoodzakelijk omdat we geen subsidies ontvangen! We passen geen euthanasie toe en zijn daar trots op!!

Belangrijk om weten:

Het is voor ons asiel (Unco-Jerry Westerlo) en jullie  telefoonnummer wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt! Dus geen enkele reden om het niet te doen.

Meer info kan je hier vinden op de website www.steunjemee.be   (hier kan je ook een deel van jouw telefoonnummer terugvinden zodat je weet dat uw sms is toegekomen).

Opgelet: werkt uitsluitend in BELGIE

Deel ons op sociale media !

Ik word vrijwilliger

Ons asiel kan pas goed functioneren met gemotiveerde vrijwilligers. Daar kunnen we er nog steeds van gebruiken. Vervoeg u bij onze aangename ploeg.

 

  •  In de poezenopvang:  Verzorgen, eten geven, vertroetelen en zorgen voor de hygiëne.

  • Voor werk achter de schermen: Helpen aan de structuur,  P.R. , voedselinzamelingen, verkoop van gadgets, papierwerk doen, afhalingen, enz.

  • Voor hulp bij evenementen:  Organiseren van evenementen, wandeltochten, eetdag, andere ideeën en voorbereidingen.

  • Hulp technisch:  Helpen met bouwen en afwerken aan onze infrastructuur.

Door als vrijwilliger samen te werken met het Unco-jerry team kan je een zinvolle bijdrage leveren aan de gemeenschap. Vul het aanmeldformulier in en word lid van onze gedreven ploeg:

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.