U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Alle dieren hebben recht om gelukkig te zijn in de beste leefomstandigheden

Adoptie katten: 0498/489.272 (Maria)
Adoptie honden: 0492/041.471 (Myriam)

Bestellen via deze link (op de afbeelding hierboven te klikken) is ten voordele van ons asiel.

Er is steeds een overrompeling van poezen in het asiel! Poezen vragen veel verzorging, daarom doen we een dringende oproep naar mensen die een handje komen toesteken om de poezen te verzorgen: kattenbakken proper maken, de katten eten geven maar ook mee helpen om de katten minder schuw te maken door ze wat aandacht te geven en te knuffelen. Zelfs een uurtje per week is al een hele grote hulp voor ons.

Voor meer info over de poezenverzorging: 
0498/489.272

klik voor uw melding !klik voor uw melding !Dier vermist of gevonden, klik op de banner voor uw melding !

SMS 3355

Een kleine moeite nietwaar?
Misschien dat de kinderen van het gezin deze week ook wel 2 euro willen afgeven van  hun zakgeld en de ouders een smsje laten sturen?

Voor jullie een klein bedrag,  voor onze dieren 2 blikjes eten en levensnoodzakelijk omdat we geen subsidies ontvangen! We passen geen euthanasie toe en zijn daar trots op!!

Belangrijk om weten:

Het is voor ons asiel (Unco-Jerry Westerlo) en jullie  telefoonnummer wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt! Dus geen enkele reden om het niet te doen.

Meer info kan je hier vinden op de website www.steunjemee.be   (hier kan je ook een deel van jouw telefoonnummer terugvinden zodat je weet dat uw sms is toegekomen).

Opgelet: werkt uitsluitend in BELGIE

Deel ons op sociale media !

Pers en media

Gazet van Antwerpen - 29/04/2017:            

De vrijwilligers van dierenasiel Unco Jerry in Westmeerbeek (Westerlo) werden donderdag geconfronteerd met een zwaar geval van dierenmishandeling. Ze gingen de jongen van een pas bevallen kat ophalen maar kwamen tot de vaststelling dat de diertjes doodgetrapt en begraven waren.

Het nieuwsblad - 29/04/2017:

Kelly Waegemans van Unco Jerry ging donderdag een zwerfkat en haar kittens ophalen in Westmeerbeek (Hulshout). Bij aankomst bleek dat de drie kittens al koudweg waren doodgestampt en begraven.

Het laatste nieuws - 25/04/2017 : Dierenasiel Unco Jerry uit Westerlo is dringend op zoek naar Ga naar het artikel.Ga naar het artikel.geld. Twee honden hebben een operatie nodig, maar daar heeft Unco Jerry geen middelen voor. De gemeenteraad buigt zich volgende maand over een eventuele subsidie voor het dierenasiel.

RTV - 19/04/2017: Dierenasiel Unco Jerry uit Ga naar video.Ga naar video.Westerlo zit in de problemen. Het dierenasiel is dringend op zoek naar geld om de honden- en kattenoperaties te kunnen betalen. De vzw moet het doen zonder subsidies en trekt het naar eigen zeggen niet veel langer meer.

Nieuws - 21/01/2017 : Een zomers eet - en Ga naar het artikel.Ga naar het artikel.drinkevent,                                                                     een skihutfeestje en een kerstmarkt dat waren de ingrediënten van een geslaagd 2016 voor het Copa Cabana Team. Het leverde een mooie som op van €1.000 die ze met trots konden overhandigen aan Maria en Harry van dierenasiel Unco-Jerry vzw Westerlo.

Het laatste nieuws - 15/10/2016: Nog slechts één van de                                                              zeven verwaarloosde hondjes, die dierenasiel Unco-Jerry                Ga naar het artikelGa naar het artikel                                                   uit Westerlo twee weken geleden binnenkreeg, zoekt                een warm adoptiegezin.

Het laatste nieuws - 30/09/2016 : Het aantal verwaarloosde                                                       honden dat dierenasielGa naar het artikelGa naar het artikel Unco-Jerry binnenkrijgt, loopt de spuigaten uit. Afgelopen week kwamen er maar liefst zeven aan hun lot overgelaten viervoeters binnen.

Nieuws- 17/07/2016 : Zaterdag zakten zo'n 500                                        Ga naar het artikelGa naar het artikel                                       sympathisanten af naar de Zwanenberg voor de  Copa Cabana BBQ & party. Een zomerse party,zon,heerlijke bbq, verse cocktails en Unco-Jerry Kempen als goed doel.

Het laatste nieuws - 26/04/2016 : Politie redt                                                                            graatmagere Stafford uit flat van drugverslaGa naar het artikelGa naar het artikelafde man.Dierenasiel Unco-Jerry zoekt een warm adoptiegezin voor Flor. De ongeveer acht jaar oude Stafford is erg verwaarloosd.

Nieuws - 01/03/2016: 432 spaghetti-fans steunen                                                                             dierenasiel Unco Jerry. Ga naar het artikelGa naar het artikel

Ga naar de videoGa naar de videoRTV-28/01/2016: Dierenasiel Unco- Jerry uit Westerlo trekt aan de alarmbel. Met meer dan 50 katten in het asiel is het uitzonderlijk druk voor deze periode van het jaar.

Ga naar het artikelGa naar het artikel

Nieuws - 25/07/2015: Kat Blinke krijgt 1000 euro voor heupoperatie Van Copa Cabana paëlla evenement.

Ga naar het artikelGa naar het artikelNieuws - 11/07/2015: Vierhonderd fans op Copa Cabane evenement ten voordele van Unco-Jerry v.z.w. Klik op de foto voor het volledige artikel.

Ga naar de videoGa naar de videoRTV - 18/06/2015: Eerste afgestuudeer-den "Opleiding dierenasiel medewerker". Klik op de foto voor de video.

Het Laatste Nieuws - 10/02/2016:Ga naar het volledige artikelGa naar het volledige artikel

"Asiel zoekt opvanggezinnen voor verwaarloosde viervoeters."

klik op de foto voor het volledige artikel.