U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Alle dieren hebben recht om gelukkig te zijn in de beste leefomstandigheden

Adoptie katten: 0498/489.272 (Maria)
Adoptie honden: 0492/041.471 (Myriam)

Bestellen via deze link (op de afbeelding hierboven te klikken) is ten voordele van ons asiel.

Er is steeds een overrompeling van poezen in het asiel! Poezen vragen veel verzorging, daarom doen we een dringende oproep naar mensen die een handje komen toesteken om de poezen te verzorgen: kattenbakken proper maken, de katten eten geven maar ook mee helpen om de katten minder schuw te maken door ze wat aandacht te geven en te knuffelen. Zelfs een uurtje per week is al een hele grote hulp voor ons.

Voor meer info over de poezenverzorging: 
0498/489.272

klik voor uw melding !klik voor uw melding !Dier vermist of gevonden, klik op de banner voor uw melding !

SMS 3355

Een kleine moeite nietwaar?
Misschien dat de kinderen van het gezin deze week ook wel 2 euro willen afgeven van  hun zakgeld en de ouders een smsje laten sturen?

Voor jullie een klein bedrag,  voor onze dieren 2 blikjes eten en levensnoodzakelijk omdat we geen subsidies ontvangen! We passen geen euthanasie toe en zijn daar trots op!!

Belangrijk om weten:

Het is voor ons asiel (Unco-Jerry Westerlo) en jullie  telefoonnummer wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt! Dus geen enkele reden om het niet te doen.

Meer info kan je hier vinden op de website www.steunjemee.be   (hier kan je ook een deel van jouw telefoonnummer terugvinden zodat je weet dat uw sms is toegekomen).

Opgelet: werkt uitsluitend in BELGIE

Deel ons op sociale media !

Ontmoet Lou

Dit is Lou, een Beagle (reu) van 13 jaar.

Hij is compleet verwaarloosd bij ons binnen gekomen: hij woog 30 kg, zijn nagels zaten tot in z'n vel en hij bleek een super groot gezwel onder zijn ribben te hebben :-(

Lou heeft nooit beweging gekend. Bovendien zijn z'n oren zijn heel zwaar ontstoken en heeft zijn oog een kliertje dat beter verwijderd zou worden. Het is werkelijk verschrikkelijk :-(

Lou is onmiddellijk overgebracht naar de dierenkliniek. Tests wezen daar uit dat hij de ziekte van Cushing heeft, een ziekte waarvoor hij voor de rest van zijn leven medicatie zal moeten krijgen. Verder werken al z'n organen nog zeer goed. Maandag (23/3) wordt hij geopereerd aan het gezwel.

Nu zit Lou bij ons in een opvanggezin. Hij is op dieet gezet en beweegt al behoorlijk wat. Hij verblijft er tussen 3 andere beagles.

We zoeken iemand die Lou zijn laatste jaren wil helpen, die hem een super warme mand wil geven. Lou op zijn beurt heeft enorm veel liefde te geven, ondanks alles wat hij al heeft meegemaakt. Het is een mega schat!