zaterdag, december 5, 2020

Eten doneren

We zoeken constant dierenvoeding omdat er regelmatig nieuwe nestjes binnen komen.
Wie kan ons helpen met steunen?
Jullie mogen dit altijd binnen brengen (dan liefst eerst een belletje laten) of nog beter, bestel het rechtstreeks door op de zak eten te klikken en de bestelde goederen meteen op te laten sturen naar volgend adres:
Unco-jerry Kempen v.z.w. , de Merodedreef 137 B, 2260 Westerlo
Alvast bedankt !
Verder zijn we ook steeds gelukkig met donaties van ander honden- en katteneten. Dit kan eveneens worden binnengebracht na een telefoontje of klik op de banner om direct naar de ZooPlus webshop te gaan en uw bestelling te plaatsen met het leveringsadres:
Unco-jerry Kempen v.z.w. , de Merodedreef 137 B, 2260 Westerlo.
Voor elke bestelling die u plaatst bij Zooplus, via de banner op onze website, ontvangt ons dierenasiel een mooie bonus.
Zooplus is voor de meeste producten immers aanzienlijk goedkoper dan zijn concurrenten, ook dierenarts-voeding en levert bestellingen vanaf 35 euro gratis bij. Let wel, Unco-Jerry Kempen v.z.w. ontvangt deze bonus enkel indien u via de banners op onze website besteld.
Het kost u niets en u helpt er onze asieldieren mee! Klik dus snel op deze banner en bestel.
Bedankt vanwege het Unco-Jerry team !

Alle dieren hebben recht om gelukkig te zijn in de beste leefomstandigheden
Adoptie katten: 0498/489.272 (Maria)
Adoptie honden: 0492/041.471 (Myriam)
Voor algemene informatie kunt u terecht bij 0472/010023

Klik om naar de ZooPlus webshop te gaan...

Bestellen via deze link (op de afbeelding hierboven te klikken) is ten voordele van ons asiel.

Gezocht helpers

Er is steeds een overrompeling van poezen in het asiel! Poezen vragen veel verzorging, daarom doen we een dringende oproep naar mensen die een handje komen toesteken om de poezen te verzorgen: kattenbakken proper maken, de katten eten geven maar ook mee helpen om de katten minder schuw te maken door ze wat aandacht te geven en te knuffelen. Zelfs een uurtje per week is al een hele grote hulp voor ons.
Voor meer info over de poezenverzorging:
contacteer Maria op 0498489272

 

0498/489.272

klik voor uw melding !

Dier vermist of gevonden, klik op de banner voor uw melding !
Gezocht opvanggezinnen
Ons asiel kan pas goed functioneren met gemotiveerde vrijwilligers, daar kunnen we er nog steeds van gebruiken:
Als opvanggezin: opvangen van katjes of honden, hen laten voorzien van alle medische zorgen, het ontvangen van eventuele adoptanten,… Uiteraard wordt er voeding voorzien en kan je voor alle medische zorgen terecht bij de dierenartsen waarmee we samenwerken.
Heb je interesse neem dan zeker contact op met onze voorzitster Maria op het nummer 0498/48 92 72 of stuur een mailtje naar info@dierenasiel-uncojerry.be

Deel ons op sociale media !

VOLG ONS

– Alle rechten voorbehouden de Merodedreef 137 b te 2260 Westerlo – Erkenningsnummer HK 3010 4635 Telefoon: 0498/489272 – Rekeningnummer KBC BE18 7310 2050 5165 info@dierenasiel-uncojerry.be – Bezoek enkel op afspraak