Hallo iedereen, ik ben Daiko. Ik ben een knappe jongen van bijna 2 jaar. (gecastreerde kruising)

Ik ben superlief en toch zit ik al bijna 1,5 jaar in het asiel L
Hoe kan dat vraag je je nu waarschijnlijk af? Wel ik heb denk ik een beetje pech met mijn grootte? Ik ben namelijk groot, heel groot. Een beetje zoals een Deense Dog groot. Daar bovenop ben ik ook sterk, héél sterk.
Niet erg zou je denken he….Jammer genoeg heb ik nooit geleerd hoe ik me moet gedragen, wanneer ik flink naast men baasje moet lopen en wanneer ik eens lekker zot mag doen. Ik ben namelijk heel vrolijk en ik wil altijd zot doen. Ik begrijp het niet altijd even goed, sorry daarvoor L Maar eerlijk, is dat eigenlijk mijn schuld???

Al 2 keer werd ik geadopteerd en beide keren werd ik terug gebracht naar het asiel om bovenstaande reden. De mensen werden telkens goed geinformeerd over mij. Het maakt me dus heel verdrietig dat 2 keer gebeurd is.

Er moet toch wel iemand zijn die mijn match made in heaven is? Die mij BFF wil zijn, en uiteraard ik ook die van u! Iemand die de kennis heeft om mij te leren hoe ik me moet gedragen, of iemand die dat samen met mij wil leren! Ik snak zo naar mijn eigen mens, vriend, thuis….
Ik heb ook zoveel goede kanten en zoveel liefde te geven. We moeten er gewoon voor zorgen dat we elkaar begrijpen! Maar is dat niet in elke relatie zo?

Mijn ideale baasje is:

  • Consequent en wil met mij aan de slag. Geeft me de tijd die ik nodig heb om alles te leren
  • Geeft mij dagelijks voldoende beweging: spelen, wandelen, zelfs hondenschool, ik doe het allemaal even graag
  • Uiteraard staan dagelijkse knuffels en aandacht staan ook op mij wensenlijstje 😉
  • Heeft een goed afgemaakte tuin waarin ik naar hartelust kan spelen maar ook een lekker warme mand binnen in huis

Helaas, maar ik ben liever eerlijk, heb ik ook minder goede kantjes. Al ben ik wel bereid om hieraan te werken samen met jou: andere honden zijn oke maar niet te dicht in mijn buurt momenteel en zeker niet op mijn eigen terrein, ik ben nogal beschermend.
Poezen of andere kleine huisdieren zie ik als speelgoed en die wil ik vangen (ik ben sterk weet je nog…)
Kleine kindjes zijn ook niet ideaal, ik kan soms nogal druk zijn en omwille van mijn grootte zou ik ze kunnen pijn doen of gewoonweg omver ‘spelen’.
Baknijd heb ik ook wat last van, ik ben er niet trots op. Ik deel gewoon niet graag mijn eten…. Misschien is dit ook wel een werkpuntje voor mij.

Ik beloof je, ik wil echt mijn best doen! Maar ik moet gewoon de kans en de tijd krijgen. Ben jij mijn forever friend en wil jij met mij aan de slag? Gaan we samen een mooie toekomst tegemoet?
Kom eens kennis maken met mij zou ik zeggen, ik ben ook nieuwsgierig naar jou!

Neem snel contact op met onze hondenverantwoordelijke!
Bel, sms, whatapp,…. op 0492 04 14 71.

Liefs Daiko, ik wacht op jou! xxx

 

Nieuwsbrief

– Alle rechten voorbehouden de Merodedreef 137 b te 2260 Westerlo – Erkenningsnummer HK 3010 4635 Telefoon: 0498/489272
– Rekeningnummer KBC BE18 7310 2050 5165 info@dierenasiel-uncojerry.be – Bezoek enkel op afspraak