zondag, januari 24, 2021

Vermist of gevonden

Ben je je huisdier kwijt of heb je een poes of hond gevonden, laat het ons dan snel weten. We plaatsen dit op onze interactieve sociale media zoals onder andere onze Facebook pagina. Gelieve onderstaand formulier in te vullen. Heb je ook een foto, die kan je dan naast het formulier doormailen naar onze verantwoordelijke. U kan ook altijd terecht op www.vermistedieren.com misschien staat u dier er wel tussen.

   

  Graag willen wij dit ongewone jaar toch met een vrolijke noot afsluiten. Bekijk het filmpje hieronder en geniet 😉

   

  Hierbij willen wij ook graag nog eens iedereen bedanken die ons afgelopen jaar heeft gesteund zodat wij weer de beste zorgen konden bieden aan al onze (ex)opvangertjes.
  Daarom DIKKE DANK U WEL aan alle sponsors, adoptanten, dierenartsen,opvanggezinnen, vrijwilligers,…! DANK U WEL voor alle donaties, groot en klein!
  Dankzij jullie kunnen wij blijven doen wat we doen, 24/7 en 365 dagen per jaar al deze lieverds de hulp geven die ze nodig hebben en een forever home voor ze zoeken!

   

   

  Maar er ondanks corona toch onvergetelijke feestdagen van!

  Dank je wel van Unco-Jerry, Maria en Harry en al onze diertjes!

   

  Alle dieren hebben recht om gelukkig te zijn in de beste leefomstandigheden
  ENKEL CONTACT PER SMS
  Adoptie katten: 0498/489.272 (Maria)
  Adoptie honden: 0492/041.471 (Myriam)

  Klik om naar de ZooPlus webshop te gaan...

  Bestellen via deze link (op de afbeelding hierboven te klikken) is ten voordele van ons asiel.

  Gezocht helpers

  Er is steeds een overrompeling van poezen in het asiel! Poezen vragen veel verzorging, daarom doen we een dringende oproep naar mensen die een handje komen toesteken om de poezen te verzorgen: kattenbakken proper maken, de katten eten geven maar ook mee helpen om de katten minder schuw te maken door ze wat aandacht te geven en te knuffelen. Zelfs een uurtje per week is al een hele grote hulp voor ons.
  Voor meer info over de poezenverzorging:
  contacteer Maria op 0498489272

   

  0498/489.272

  klik voor uw melding !

  Dier vermist of gevonden, klik op de banner voor uw melding !
  Gezocht opvanggezinnen
  Ons asiel kan pas goed functioneren met gemotiveerde vrijwilligers, daar kunnen we er nog steeds van gebruiken:
  Als opvanggezin: opvangen van katjes of honden, hen laten voorzien van alle medische zorgen, het ontvangen van eventuele adoptanten,… Uiteraard wordt er voeding voorzien en kan je voor alle medische zorgen terecht bij de dierenartsen waarmee we samenwerken.
  Heb je interesse neem dan zeker contact op met onze voorzitster Maria op het nummer 0498/48 92 72 of stuur een mailtje naar info@dierenasiel-uncojerry.be

  Deel ons op sociale media !

  VOLG ONS

  – Alle rechten voorbehouden de Merodedreef 137 b te 2260 Westerlo – Erkenningsnummer HK 3010 4635 Telefoon: 0498/489272 – Rekeningnummer KBC BE18 7310 2050 5165 info@dierenasiel-uncojerry.be – Bezoek enkel op afspraak